ENMedence fedés

ENÚjra beköszöntött a tél, ideje a medence védelmére is gondolni!
Sok medencetulajdonos, akiknek még nincs tapasztalatuk a téli karbantartással kapcsolatban, nem is sejtik, mennyire megkönnyítheti a dolgukat a minőségi medence fedés. Amellett, hogy a medence fedés hetekkel, hónapokkal meghosszabbíthatja a fürdőszezont, hathatós segítséget is nyújt a medencék optimális állapotának hosszútávon történő megóvásában.
A ponyvával való letakarás hasznos módszer ugyan, azonban vannak hátulütői, amelyeket egy komplett medence fedéssel kiküszöbölhet. A téliesítés lényege ugyanis az, hogy megóvjuk a külső hatásoktól a burkolatot és a gépészetet, valamint tisztán tartjuk a vizet.
Ezt egy modern külsejű, tartós alapanyagokból előállított, tetőszerű építménnyel sokkal kényelmesebben megoldhatjuk, mint egy egyszerű ponyvával való takarással. Medence fedéseink mindig minőséget és nagyfokú szakértelmet tükröznek, megrendelőink legnagyobb megelégedésére.
Pazar medence fedési megoldásainkkal Ön sokat spórolhat a tavaszi karbantartáson, hiszen biztosítva van a medence minden része, ráadásul a szennyeződések legnagyobb része sem kerül a vízbe. Így két legyet üthet egy csapásra.
Ha Ön is meghosszabbítaná medencéje élettartamát,válasszon az általunk kínált medence fedési megoldások közül!